?> Desire Z: Calender/Agenda features van Android » Icheb's blog

«

»

Nov
30

Desire Z: Calender/Agenda features van Android

Calendar SnoozeDe standaard agenda applicatie van Android 2.2 heeft een serieus probleem. Er is geen ‘herinner mij later’ feature zoals bijvoorbeeld in Windows Mobile aanwezig is.

In de eerste week was dit 1 van de dingen die mij het meeste irriteerde.

Hier heb ik eerlijk gezegd niet direct naar gezocht, dus langzaamaan begon het al fout te gaan, aangezien je in de normale Android applicatie voor agenda doeleinden gelimiteerd bent tot veel grovere keuzes. Wat ik hierbij niet begrijp is dat het eigenlijk niet een standaard feature is van het Android systeem. Ik kon hierover ook weinig vinden, dus blijkbaar ben ik de enige zakelijke gebruiker die zich hieraan irriteert?

Na veel zoeken ben ik een applicatie tegengekomen met de naam Calendar Snooze (QR code). Deze applicatie kost een paar euro als je de betaalde versie gaat gebruiken, maar dat is het zeker wel waard!

Uiteindelijk krijg je een herinneringssysteem terug wat lijkt op dat van Outlook, maar dan met nog net wat meer features. Dit is dus ideaal!

Daarbij moet ik ook zeggen dat ik inmiddels een 2-way sync heb via Outlook richting mijn Zarafa server naar mijn Google account. Echt blij ben ik niet met het feit dat alles langzaamaan bij Google komt te staan. Maar het pushen van afspraken en herinneringen werkt nu in ieder geval wel goed, en nog snel ook.

Is er niemand anders die tegen vergelijkbare problemen aangelopen is?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>